GRATIS verzending binnen heel NL & BE!
GRATIS verzending binnen heel NL & BE!
Winkelwagen 0

Veelgestelde vragen

Retourneren/Annuleren

 • Kan ik mijn bestelling retourneren? 
  Omdat iedere bestelling 100% uniek is en op maat gemaakt voor jou en jouw huisdier, kunnen we geen restituties aanbieden. Heb je echter een probleem met het eind product neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op via totalwebshop4u@gmail.com

 • Wat als ik het portret niet leuk vind?
  We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je tevreden bent over het eindproduct. Ben je echter niet tevreden, neem dan contact met ons op via totalwebshop4u@gmail.com

  Als je niet tevreden bent over het portret, controleren wij of je een foto hebt verzonden die aan onze fototips voldoet. Zorg voor een heldere, hoogwaardige foto van je huisdier, genomen in goede belichting en op ooghoogte met je huisdier.  

  Als je onze fototips niet hebt gevolgd, kunnen wij in de meeste gevallen je niet verder helpen. Heb je de fototips echter wel gevolgd, dan zullen wij het portret corrigeren en je een vervanging toe sturen. 
 • Mijn bestelling is beschadigd aangeleverd, wat moet ik doen?
  Neem zo spoedig mogelijk contact met ons op als een bestelling beschadigd is aangeleverd. We zullen zo snel mogelijk een vervanger opsturen! 
 • Kan ik mijn bestelling annuleren als ik van gedachte ben veranderd?
  Alle bestellingen binnen 24 uur kunnen kosteloos geannuleerd worden.

  Elk annuleringsverzoek dat na het 24 uur venster wordt verzonden, zal door onze goedkeuring worden geannuleerd. Indien geaccepteerd, wordt er 35% annuleringskosten in rekening gebracht. Dit komt omdat het ontwerp team al is toegewezen en al tijd heeft gespendeerd aan je portret. 

  Bestellingen die al zijn afgedrukt kunnen onder geen enkele omstandigheden worden geannuleerd. Mochten er echter problemen zijn, dan kun je contact met ons opnemen via totalwebshop4u@gmail.com.

Mijn unieke portret

 • Doen jullie alleen honden en katten? 
  Nee! Wij staan open voor alle soorten huisdieren in verschillende soorten en maten. Het getalenteerde design team kan van ieder huisdier een uniek portret maken.

 • Doen jullie ook mensen?
  Momenteel doen wij alleen huisdieren.

 • Kan ik meer dan 1 huisdier op één canvas plaatsen?
  Momenteel is het alleen mogelijk om 1 huisdier op één canvas te plaatsen.

 • Kan ik het voltooide kunstwerk zien voordat het wordt verzonden?
  We snappen dat sommige huisdieren eigenaren enorm benieuwd zijn naar het resultaat. Vanwege de populariteit van Picturit, kunnen wij echter geen portretten opsturen voordat deze worden afgedrukt. 

 • Is mijn foto goed genoeg om een bestelling te plaatsen?
  Als je onze fototips gebruikt dan is jouw foto goed genoeg om te gebruiken!

  - Zorg ervoor dat de foto niet wazig is
  - Zorg ervoor dat de foto goed belicht is
  - Probeer de foto op ooghoogte van je huisdier te maken 
  - Je huisdier hoeft niet perse naar de camera te kijken
  - Probeer een close-up foto te maken zodat alle unieke karakteristieke eigenschappen helder te zien zijn
  - Zorg ervoor dat alle kenmerken in beeld zijn (let op! oren) 

  We voeren een fotocontrole uit voor elke nieuwe bestelling. Is de foto echter niet correct dan krijg je dit van ons te horen, stuur in dien nodig zo spoedig mogelijk een vervangende foto op. (Dit zal invloed hebben op de levertijd)

  Het is de verantwoordelijkheid van de klant om een goede foto toe te sturen. Stuur je echter een foto van lage kwaliteit dan zal het resultaat niet gelijk zijn als de voorbeelden op de website.