GRATIS verzending binnen heel NL & BE!
GRATIS verzending binnen heel NL & BE!
Winkelwagen 0

Voorwaarden retourneren

Omdat iedere bestelling 100% uniek is en op maat gemaakt voor jou en jouw huisdier, kunnen we geen restituties aanbieden. Dit komt omdat je kunstwerk met zorg en volledig persoonlijk voor jou en jouw huisdier is ontworpen.

Als je het verkeerde product en/of de verkeerde maat/print hebt ontvangen, of jouw product is tijdens het transport beschadigd, zullen we het uiteraard zonder twijfel vervangen. Laat het ons binnen 24 uur na ontvangst van jouw bestelling weten, zodat we deze zo snel mogelijk kunnen vervangen. 

Als je onlangs een bestelling hebt geplaatst en van gedachten bent veranderd, kunt je jouw bestelling binnen 24 uur annuleren. Elk annuleringsverzoek dat na het 24 uur venster wordt verzonden, zal door onze goedkeuring worden geannuleerd. Indien geaccepteerd, wordt er 35% annuleringskosten in rekening gebracht. Dit komt omdat het ontwerp team al is toegewezen en al tijd heeft gespendeerd aan je portret. Bestellingen die al zijn afgedrukt kunnen onder geen enkele omstandigheden worden geannuleerd. Mochten er echter problemen zijn, dan kun je contact met ons opnemen via totalwebshop4u@gmail.com.

Houd er rekening mee dat wanneer we jouw portret maken, het design team de foto gebruikt die jij bij jouw bestelling hebt geüpload. Als je onze fototips niet volgt, zal dit invloed hebben op de kwaliteit van het portret.

Het is de verantwoordelijkheid van de klant om een foto van hoge kwaliteit in te dienen die voldoet aan onze richtlijnen. Foto's van lage kwaliteit resulteren in illustraties van lage kwaliteit. We zullen contact met je opnemen wanneer de foto niet over de juiste kwaliteit beschikt. Het is echter niet de verantwoordelijk van Picturit om de klant hierop meerdere malen te attenderen. Stuur je dus toch nogmaals een foto van lage kwaliteit, dan gaat dit geheel op eigen risico van de klant. 
Met wazige foto's van lage kwaliteit kan ons ontwerpteam niet de hoogwaardige afwerking produceren die je op de site ziet.

We kunnen geen garantie geven voor speciale verzoeken - we kunnen bijvoorbeeld geen foto bewerken om een mond te sluiten of te openen, een glimlach toe te voegen etc. We kunnen echter wel rode ogen verwijderen, oogkleur of andere verzoeken verwerken.
 

Neem contact met ons op als je niet tevreden bent met het eindproduct. Klanttevredenheid is een van onze passies en we streven er altijd naar om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met het laatste meesterwerk van jouw diertje!